Qui som i què fem

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Soms en Marcel i l’Ana de Collbahí. Soms hortolans de producció agroecològica*. Ens dediquem sobretot a produir menjar sa, verdures i hortalisses de debò. D’aquelles que un cop les proves dius: que bones són les verduretes!

Ens agrada la nostra feina, la nostra vida de pagesos, ho vivim i ho gaudim des de fa temps. Ara farà deu anys ens vàrem comprar casa nostra, Collbahí, i amb molt d’esforç hem reconvertit terres totalment boscanes en terres riques i molt bones de conreu. L’abastiment d’aigua, aquest bé tant escàs i tan apreciat, també va ser un gran esforç, però a la fi sembla que ja ho tenim bastant controlat.

Amb els nostres cultius de temporada, us podem oferir una varietat de més de 70 cultius diferents, treballant sempre amb varietats locals i llavors del país. Creiem que tenim una gran herència que no hem de deixar perdre, i sempre que podem, intentem fer-nos les llavors i els planters. Ens guiem també per mètodes biodinàmics, i procurem que sempre hi hagi una bona harmonia a l’hort, tot produint aliments frescos i de qualitat. També us podem oferir d’altres productes com ara fruita, cereals, farines, ous, pa, i d’altres productes ecològics i tan locals com podem.

Majoritàriament treballem en venda directeal consumidor, podent-vos oferir així preus ajustats, explicacions, propietats i anècdotes referents al producte i als cultius. També treballem amb cooperatives o grups de consum responsable.

Us animem a que ens vingueu a veure al mercat: els dimecres a Banyoles, i dissabte a Mieres. Com que els Banyolins són molt matiners, a les 7 h del matí ja tenim la parada totalment a punt. A Mieres, muntem més tard, ja que és un mercat petit i al poble la gent no és tan matinera els dissabtes… Normalment estem muntats cap a les 9:30 h. També us podem oferir la cistella ecològica a domicili. Si mireu l’apartat CISTELLA ECOLÒGICA, podreu veure’n el funcionament.

(*) Aquí podeu veure el Certificat CCPAE atorgat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.