Cistella ecològica a domicili

Consulta la cistella de la setmana del 30 de gener al 5 de febrer

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Oferim dos tipus de cistelles a domicili: les personalitzades i les estàndard. Les personalitzades són aquelles en què el client escull les verdures, fruites i altres productes mentre que les estàndard són aquelles en què el client, pels motius que sigui, no vol estar pendent del mail i de què hi ha cada setmana. En aquest cas, ens deixa clares les seves preferències de verdures i fruites i li preparem una cistella general. Totes les comandes a domicili són d’un mínim de 25€ per cistella. Després es cobrarà el transport a part segons on s’hagin de portar. Dintre aquests 25€ mínim de comanda 15€ han de ser de verdures de casa.


Per demanar una cistella ocasionalment, podeu fer-ho:

Per email:  collbahi@gmail.com

Per Whatsapp: Tel. 646 050 768


Demanem a tots els nostres clients que ens avisin quan marxen o tenen previst marxar de vacances. Això ens permet fer les previsions corresponents a l’hort. Per poder servir com cal i tenir sempre vida a l’hort, ens hem d’organitzar i una previsió sempre ajuda.

Cada setmana (divendres, dissabte) enviem per via e-mail, el nostre llistat de verdura i fruita fresca de temporada i altres queviures a cada client. I ells ens el retornen amb la comanda detallada (kg, unitats…) L’últim dia per enviar la comanda és dilluns, a les 15 h. Així nosaltres dimarts i dijous preparem les comandes tenint cura que els aliments arribin en les millors condicions, frescos i bons. Això en el cas de les cistelles personalitzades. El dimecres repartim les comandes a domicili a Banyoles i rodalia. I divendres des d’Olot fins a Sta. Coloma passant per Anglès i tornant per Girona. En cas que per horaris el client no hi fos, sempre es pot establir un racó per deixar la cistella.

El pagament normalment es fa en efectiu.

Per part nostra ens comprometem a portar setmanalment o quinzenalment les cistelles a domicili. Per part del client, demanem que hi hagi un compromís de respectar els terminis establerts per portar les cistelles, siguin setmanals, sigui quinzenal.