Tallers i cursos a Collbahí

Cada trimestre intentarem oferir-vos noves activitats relacionades amb el cultiu de la terra, els seus productes, l’alimentació saludable, etc.

¡Submergeix-te a l’Encant Nadalenc amb el nostre Taller de Postres: Xocolates, Torrons i Galetes a Collbahi, Mieres!
🍫🎄 Regala el teu paladar amb la màgia de Nadal! Uneix-te al nostre exclusiu Taller de Postres i descobreix l’art de crear delícies irresistibles: xocolates, torrons i galetes. El toc perfecte per gaudir del fred amb dolços que endolciran la teva temporada nadalenca!
📅 Dates Inoblidables:
Dies: 16 i 17 de desembre
Lloc: Collbahí, Mieres
🌟 Què t’espera al nostre taller?
Aprèn a elaborar xocolates exquisits amb farcits sorprenents.
Descobreix els secrets per preparar torrons casolans dignes dels mestres xocolaters.
Crea galetes nadalenques que captivaran tothom amb el seu sabor i presentació.
🎁 Per què no pots perdre-t’ho?
Ambient festiu i càlid per gaudir de l’esperit nadalenc.
Consells i trucs dels nostres experts pastissers.
Emporta’t a casa les teves creacions per compartir-les amb els teus éssers estimats!
📧 Inscriviu-vos Ara! Assegura el teu lloc enviant un correu a collbahi@gmail.com o un missatge de WhatsApp al 646050768 amb el teu nom i número de contacte!
Les places són limitades, no perdis l’oportunitat de viure una experiència culinària única!
Prepara’t per endolcir els teus dies d’hivern i crear records deliciosos al nostre Taller de Postres Nadalencs. T’esperem a Collbahí, Mieres, per compartir l’alegria de la temporada amb sabors inoblidables! 🍪🎅✨




Resum d’aquests tallers de tardor;

14 d’octubre -La importància dels aliments de temporada. -Combinació i associació d’aliments -Herbes que ens acompanyen a la tardor -un fermentat ràpid i senzill -El pèndul, un bon aliat al nostre dia a dia…

21 d’octubre -Receptes de tardor, recursos silvestres que tenim al nostre voltant… -Harmonitzem els intestins, hàbits saludables al nostre dia a dia – Els fruits secs, propietats beneficis, preparació de boletes energètiques per eixugar les humitats que s’acosten amb la tardor. -Incorporar la quinesologia amb exercicis senzills al nostre dia a dia.

28 d’octubre-Continuem amb les receptes de tardor i amb els fruits silvestres que ens acompanyen amb l’estació -chutneys, un altre fermentat -l Iris que ens ensenya, i amb què ens mostra…

4 de novembre – Begudes fermentades senzilles -Receptes i elaboració de formatges vegans personalitzats -infusions i herbetes… que ens acompanyen per l’estació freda que s’acosta…

En aquests tallers com que són de 2 hores, poden ser 2,5 h.agrairíem puntualitat, ja que els continguts són amplis i així podrem satisfer totes les preguntes que us pugui resoldre,a part dels continguts que posarem en pràctica. Estic molt emocionada, ja que m encanta explicar els meus coneixements i adquirí de nous amb totes vosaltres… us espero!!






Deixa un comentari